Παράνομη ιστοσελίδα κράτησης γηπέδων του κατήγγειλε ο Δήμος Πάφου

Παράνομη ιστοσελίδα κράτησης γηπέδων του κατήγγειλε ο Δήμος Πάφου

Σε καταγγελία στην Αστυνομία για παράνομη ιστοσελίδα κράτησης γηπέδων αθλοπαιδιών του Δήμου Πάφου, προχώρησε ο Δήμος Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Δήμος Πάφου ενημερώνει το κοινό ότι έχει προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για παράνομες κρατήσεις των γηπέδων αθλοπαιδιών του Δήμου Πάφου μέσω ιστοσελίδας που δεν ανήκει στο Δήμο Πάφου και ουδεμία σχέση έχει με τη λειτουργία της ιστοσελίδας αυτής.

Όπως αναφέρεται, η καταγγελία βρίσκεται υπό διερεύνηση από την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου και αναζητείται το άτομο που βρίσκεται πίσω από τη λειτουργία της.

Επίσης, ο Δήμος Πάφου ενημερώνει το κοινό ότι εντός Ιανουάριου 2024 στο πλαίσιο της περεταίρω ψηφιοποίησης των υπηρεσιών του Δήμου Πάφου θα γίνει ενσωμάτωση στην εφαρμογή PafosNow υπηρεσίας κράτησης όλων των δημοτικών χώρων, συμπεριλαμβανομένων των γηπέδων αθλοπαιδιών που ανήκουν στο Δήμο Πάφου. Η χρήση των γηπέδων από το κοινό θα γίνεται μόνο με κράτηση από την εφαρμογή PafosNow, καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Δήμος Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σφυροκοπήματα στη Μέση Ανατολή - Ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα για τις Βρετανικές Βάσεις

LIVE: Σφυροκοπήματα στη Μέση Ανατολή - Ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα για τις Βρετανικές Βάσεις

Για έβδομη συνεχόμενη ημέρα μαίνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ να συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς στο Ιράν, ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις σφυροκοπούν τον Λίβανο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί επί τάπητος και το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο, ανάλογα με τις εξελίξεις στην περιοχή. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE